Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

torsdag 6 januari 2011

En stund för mig själv

Sista julbilden för denna gång...
Missförstå mig rätt - men just nu njuter jag av att vara ensam hemma. Det blir gärna så intensivt när man varit i från varandra och ska ta väl vara på den korta tiden innan man skiljs igen.


Datorn har inte varit ledig för mina behov. Så jag inte fått botanisera vad andra bloggvänner skrivet eller publicerat något själv - jag behöver lite privacy för detta!!!


Dagen började riktigt bra - hade en ordentlig sovmorgon i dag. Yngsta dottern väckte mig kl 09:50 med en kopp JAVA ur min favoritmugg. Njutningsfullt!


När jag tittade ut genom fönstret så var det snöstorm igen på Söderslätt och det kändes ännu bättre att jag inte behöva ge mig av till Lund. Dock börja jag bli trött på detta Lapp-pulver...I dag känns det oxå riktigt bra att jag postat brevet om namnändringen. Det blir en bra start på detta året!

I morgon ska jag och tjejerna in och pröva att åka i Citytunneln i Malmö innan vi sticker till brodern och hans ljuvliga ungar. Mycket positiv energi väntar!


Träffade The Rainmaker (det låter mysigare på engelska av någon anledning...) i går och det är alltid lika mysig och ger mersmak. Har börjat uppskatta honom ännu mer för sin personlighet och omtanke utan krav, än för något annat. Jag har trots allt levt ett torftigt ökenliv i massor av år vad det gäller uppmärksamhet, uppskattning och medmänsklighet från mitt X. För att vara ärlig handlade det mesta med X om just X. Nu vill jag bara nämna att detta gäller bara  i relationsammanhanget man-kvinna, INTE vänner eller döttrar! Så ingen tar illa upp på någotvis!!! 


Regnmannen visar alltså flera goda sidor som jag värdesätter hos en sann vän så därför har jag mycket lättare att i dag förhålla mig till vår "relation". Njuter av dagen utan att bekymra mig för morgondagen vilket är mitt enda försök till nyårslöfte. 


Dagens musik blir Barry White
Favokoppen

4 kommentarer:

 1. Vilket bra nyårslöfte!
  Tack för alla uppmuntrande och kloka kommentarer du lämnar hos mej.
  Ha en bra trettondag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt!! Hoppas att det nya året blir fullt av sådant!
  KRAM :)

  SvaraRadera
 3. Ett bra nyårslöfte,det behöver inte vara märkvärdigare än så.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Carpe Diem....och du lyckas verkligen med detta läser jag, härligt!

  Ha det gott, kram/caja

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥