Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

fredag 17 december 2010

Snön vräker ner -

- det är en riktig skit dag! I onsdags skrev jag inlägget "min lediga dag" att FK har godkänt mina arbetstider - det skulle jag aldrig ha gjort!!!

Min handläggare på FK ringde och sa att "föredragande" (?) tyckte att om jag klarar av att arbete 5 h/dag i 4 dagar/vecka kan jag gå upp i tjänst. Dessa arbetstider bestämdes när jag gick på Smärt rehab och baserades på att jag skulle ha en dag då jag återhämtade mig, ev tränande samt mina långa resor till arbetet.

Nu behövs det nytt läkarintyg på att min arbetstid är baserad på medicinska grunder. Jag har sedan i juni månad väntat på besked om sjukersättning, först hittar de på att mina papper försvunnit/aldrig blivit inskannade, sedan kommer flera nya formulär som ska fyllas i (liknar varandra i stort) och nu detta.

Ovanpå allt säger min handläggare att han slutar i dag för att han har fått avtalspension... Din nya handläggare är ...... Jag har redan avskedat en och hur ska det bli nu. Skulle vilja lägga mig som en treåring på magen och sparka och slå med ben och armar. Kanske skrika lite oxå hade hjälpt.

Sist men inte minst har jag riktigt ont i halsen, huvudet spränger och nästan rinner.

Hoppas alla ni där ute i cyber har haft en riktigt bra dag - det är ni värda!!! Nu drar jag något gammalt över mig...

2 kommentarer:

 1. Ibland hjälper det att lägga sej ner och sparka och slå. Man får i vart fall ur sig dom negativa känslor man bär på.
  Jag har fått min utmaning idag. "Bröt ihop" eller vad man ska kalla det, på jobb idag och bara grät. Det slutade med att vi var tre som grät och samtidigt försökte reda ut allt. Så kan det gå när man som jag varit "syster duktig" för länge. Tillsist säger kroppen stop.
  Lycka till med FK.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det känns som om det inte är tjänstemän anställda på FK längre utan prisjägare! Lycka till med det och hoppas att du får tag på en läkare som vet hur ett papper ska fyllas i.
  Om jag får bestämma så vaknar du utan ond hals och värkande huvud i morgon// Lippe

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥