Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 20 juni 2012

Det var länge sedan sist...

Livet har varit glatt, tungt, gott, trött, glädjerikt, kämpigt, bra eller bara överlevnadsmässigt. Inget stort eller litet har hänt utan livet rullar på som vanligt. Överlever med ett påklistrat smil på läpparna!

Är trött, känner inte att jag orkar med, varken fysisk-psykiskt och ekonomiskt. Men har ännu inte gett upp!

Kommit fram till att jag är introvert och inte extrovert till min personliga läggning.

Mycket på jobb - hjärnstress! Nya program och rutiner precis innan semestertiderna samt att samtliga av personalen är pressad och inte mår bra...

Båda döttrarna fantastiska: Uno klar med 60 hp statskunskap och sin B-uppsats - Due fick fyra A (matte, svenska, tyska och engelska) Är en stolt och glad mor! Det kan inte vara bättre!

Alla sommarns pengar går till Dues resa UNP-resa till USA. Fantastiskt att hon vunnit en stipendiresa - men när man inte har till fickpengar, fina kläder till Teater på Broodway och andra festliga kvällsäventyr, en resväska 157 cm och ESTA-visum utan att få avstå att betala räkningar samt inten mat för Mor mm Då är livet tufft för självklart ska hon åka och ha kul. Vad jag vill säga utan att klaga är att det alltid finns en baksida på medaljen...

Datorn har pajat (2 år gammal) - just i kväll lånar jag Bäste brors!

Kroppen just nu ond, knäet färdig för antingen amputation eller knäledsutbyte...

Underbara hunden som ger så mycket glädje har börjar skälla för det minsta. Irriterande!

Jag vet inte om jag orkar ta en tripp runt Bloglandia i kväll men förhoppningsvis i helgen.

All min kärlek till er alla


Lena


14 kommentarer:

 1. Kan inget annat än skicka än god energi och kärlek till dig och hoppas att det lindrar lite......

  Kärlek

  SvaraRadera
 2. Styrkekram till dig! Klart man sätter ungarna först men det innebär ju inte att man inte tycker att det är tungt när marginalerna är små, eller när marginalerna inte ens finns!

  SvaraRadera
 3. Gott att höra ifrån dig! Jag har oxå upptäckt om mig själv att jag är mer introvert än extrovert eller som jag brukar säga en social ensamvarg. jag blir deppig av alltför mycket tid ensam samtidigt som det är rena rama syret för mig mellan varjen.. skumt! Hoppas allt är bra med dig! Önskar en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 4. Gott att höra av dig igen!
  Skriv när du orkar.
  Läs när du orkar.
  Jag känner mig lite sporadisk vad gäller bloggandet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas midsommar har varit bra och bjudit på sol och sommar. Jag känner igen mig i det du beskriver dig. Jag är oxå mer inåtvänd. Det kan kännas svårt ibland att formulera sig i sin blogg t ex om man har mycket omkring sig och många tankar att sortera. Läs när du har tid och lust. Vänner finns kvar. Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Jag blir så glad att höra av dig här i bloggen. Önskar bara att livet skulle fara mindre illa för dig. Låter som lite för mycket på en o samma gång. Gratulerar naturligtvis dina härliga barns framgångar och gläds åt att du ger dem chansen att få uppleva äventyret och det trots vetskapen om myntets baksida. Hoppas att du finner fler guldkorn och att ekonomin bär för även de mynten gör ju livet aningen ljusare. Massor av kramar Milla.

  SvaraRadera
 7. Jag blir så ledsen när så många där ute mår dåligt av olika anledningar..
  Sänder dig massor av syrkekramar. Sköt om dig..

  Kram Maidi

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥