Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

torsdag 15 december 2011

Semester, semester, semester, semester...

Inget annat än vanliga livet planerat. Behöver att få vila och bara vara.

Är genomtrött till själ och kropp. Vill ha snö och ljus samt gärna en liten vinst så jag kan köpa vars sin julklapp till döttrarna. Vi ska visserligen köra alternativt i år,  både av ideologi, tro och ekonomi men det får vara någon måtta med fattigdomen önskar jag just i dag...

Jag vet att jag ska vara glad som kan arbeta halvtid, att jag har ett arbete, någonstans att bo och två fina döttrar men ibland skulle jag önska att jag fick one f**king break i livet. Slippa vara den som fixar, hjälper och tillfredsställer andra istället få sitta ner och luta min axel mot någon som säger; - Det fixar jag Lena.

Men nu är det inte så utan dax för disk (min tur), tvätt (delas med äldsta dottern) och renbäddning av min egen säng. Det är ju faktiskt lyx det sistnämnda!

Sen är jag äta ute i kväll  - styrelsemöte med avslutande middag. Inget romanstiskt men mat som jag inte lagat själv, ej heller behöver jag inte diska eller att betala för. Vad klagar jag på...Lena, skärp dig och gilla läget!
Det kunde varit värre...
Visst...


Hur står det till med 
"Good Enough"
och 
Självrespekten?

Liten svacka just nu...

3 kommentarer:

 1. Svackor har man lite då och då. Att få beklaga sig och gnälla behövs just då.
  Var rädd om dig och sätt dig själv i centrum lite oftare.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Att gnälla och ha dippar är en mänsklig rättighet. Faktiskt!!! Spelar ingen roll hur bra man har det. Ingen orkar väl vara på topp jämt. Inte jag i alla fall//Kramen

  SvaraRadera
 3. Att andra har det värre eller att du kunde haft det värre är knappast någon tröst! Det blir man ju bara ännu deppigare av. Så tänker jag ofta i alla fall, för världen är allt annat än rättvis.

  Jag hoppas i alla fall att du fick god mat och att du kunde njuta av att den var gratis, att du slapp både handla den och laga den och dessutom slapp du diska efteråt - bra grejer precis som du säger.

  Pepp, pepp och du; en KRAM till jul och att du finns för dina döttrar är det finaste du kan ge dem i julklapp. Och resten av året. Jag är helt säker på att de håller med mig. Faktiskt.

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥