Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

måndag 16 maj 2011

Jobb och så där

Har nu varit inne och arbetat två dagar (fredag i måndag). Har en hel del att göra som inte kunde läggas över på någon annan kollega. Verksamheten är i dag, som på så många andra ställen, mycket slimmad! Är glad att jag har ett arbete som jag trivs med och likaså arbetskolleger. Det är ju faktiskt så att jag har ett val - antingen gillar jag läget eller så gör jag det inte. Gissa vad jag har valt?

I morgon är det dag för ortopeden att försöka fixa min kroniska inflammation i högra knäleden. Det har ju kommit i en annan dager i och med att jag fått en autoimmun tarmsjukdom som även kan ge ledbesvär. Jag har en underbar läkare och han ger mig 80% möjlighet att bli bra - vilket låter hoppingivande. Klockan tio i morgon gäller det och jag tar gärna emot goda tankar om det är någon som har så det blir över. Gillar det inte riktigt eftersom jag trodde att op skulle ske i lokalbedövning, tji fick jag - full narkos ska det vara. Det där med att tappa kontrollen och så - ja ni vet !

Regnet har kommit och gått i dag, vilket gör att naturen grönskar om möjligt ännu mer. Rapsfälten lyser gula, syrenen doftar underbart samt att gul- och blåregn blommar vackert. Det ger så mycket glädje !

 Med posten kom i dag en underbart knypplad ängel från Knypplerskan - tack så mycket, det ska verkligen bli min lyckoängel. Vilket hantverk !!!

Min lilla energi- och kärleksknyte Ziva är fortfarande lika underbar. En verkligt fin vän passade henne fyra timmar i dag och det gick jätte bra. Efter ha haft kul med vännens labbe har nu Ziva sovit i snart tre timmar. I övrigt går allt bra med henne. Det är lika jobbigt som jag kom i håg att det var med valp men samtidigt bara så fantastiskt. Hon är en harmonisk och trevlig tjej som vill inget annat än att göra matte glad !

Vi hörs om några dagar -
skånska kramar i massor skickas ut i cyberrymden

6 kommentarer:

 1. Imorgon strax före tio går jag ut och sätter mej vid mitt bord under äppelträdet. Med mej har jag en stor mugg kaffe och så ska jag sitta där med slutna ögon och tänka på dej och skicka varma trygga tankar, precis som du gjorde till mej och det funkade ju!! Skickar även tankar till din kirurg så att han gör ett alldeles utomordentligt jobb med ditt knä.
  Lycka till vännen och jag vet hur jobbigt det är för oss kontrollfreak att inte få vara i full koll men någonstans så kanske det är bättre för både oss själva och kirurgen om vi inte är med och lägger oss i ;)
  Kram och nu väntar bättre tider ska du se!!
  Kram igen!

  SvaraRadera
 2. Det där med brist på kontroll är jag expert på... vad gäller att lida av alltså. Begärde att få träffa narkosläkaren innan jag sövdes för att få så stor koll som möjligt. Krävde även hästkur mot illamående och ångest som är mitt största dilemma. Fick ALLT å lite till. Bara man säger till så...

  Mina trösteord till dig får bli:

  ~ Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan
  förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden ~

  SvaraRadera
 3. Tappad kontroll är jobbigt. Så roligt att du blev nöjd med ängeln. Jag hoppas att den ska ge dej tur i det som förestår i morgon. Lycka till!! Kram

  SvaraRadera
 4. Efter en hel del blogg-strul och ont om tid däremellan vill jag bara kika in och önska dig en fortsatt jättebra vecka..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Skickar allt stöd som går.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Man undrar ju hur du har det! Hur det gick med operationen och hur du måt nu...
  Kram

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥