Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

lördag 5 mars 2011

Livsfaktorer!

Har inte skrivet en rad sedan i tisdags.

Valparna föddes i tisdags, det blev 2 tikar och 4 hanar. yngsta dottern har önskat en tik men ska bestämma sig när hon hälsar på dem i veckan. Valpningen gick enligt ägaren jätte bra. Jakkie var en duktig förstföderska som klarade förlossningen själv och fixar valparna (i dag 4 dagar gamla) helst fantastiskt! De äter och mår jätte bra! Hög livsglädjesfaktor!

I onsdags reste jag till min bror och bodde ensam i hans hus. Kände att jag behövde vara lite i fred. Det blir så intensiv och ibland tjafsigt med båda döttrarna hemma. Tog ett långt bad i badkaret och njöt av tystnaden. Hög mysfaktor!


Torsdag fm var jag bla på Bodyshop som hade specialerbjudande denna dag. Fick handlar underbar tvål och annat smått och gott! Hög lyxfaktor!


I torsdag em gick jag och vännen S på trädgårdsmässan. Den var en stor besvikelse. Missförstå mig rätt - de som var där gjorde allt bra, men det var för lite utställare. Gick klart trädgårdsdelen på mindre än en timma. Men jag gjorde mitt fynd av Kullabyggdens keramik (se bild) som jag beslutat mig för att handla samt sticklingar. Tyvärr var det ena röret sönder när jag kom hem... Hög otursfaktor!


Fredag efter jobb hämtade jag mina brorsbarn tillsammans med min äldsta dotter hade vi pizzabak.  Älskade bror hann hem till vår måltid. Så gott och underbar samvaro - Hög gemenskapsfaktor!


Nu är det lördags morgon och äldsta dotter ska åka tillbaka till Norrland. Hög saknadsfaktor! Men nästa gång hon kommer hem i juni är det för gott!

Mitt mässfynd med sticklingar av
guldviva, smörboll och blåklocka!

3 kommentarer:

 1. Jag är också förtjust i Bodyshop. Dom har mycket bra och mysiga grejor.
  Ska bli spännande att se vilken valp det blir.
  Skön lördag på dej!

  SvaraRadera
 2. Mycket du gjort. Och idag: en slappardag!

  SvaraRadera
 3. Vilka mysiga dagar, skönt att få komma iväg lite....

  Kram/caja

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥