Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

tisdag 7 december 2010

Sexbloggar

Eftersom jag nu fått ett erotiskt äventyr till att störa min trygga och tråkiga tillvaro så har jag börjat söka på nätet efter sidor som berör ämnet. Det ska bli intressant och kul att lära mig mer om sexualitet och relationer.  Det finns både seriösa och urdåliga sidor, har jag kommit fram till mycket snabbt. Får nog prata med min kompis S som håller på med sin mastersexamen i sexologi om tips på bra sidor.


Den bästa jag hittat på egen hand är RFSU´s hemsida. Även iform.se som under fliken välbefinnande -> sex, är ok. Men jag har ändå inte fått svar på alla mina frågor som jag egentligen inte vet vilka dem är... Det är bara sjuksköterskan i mig som ska gå på djupet och skaffa fakta innan hon tappar förnuftet och ger sig hän. Tova Lindberg på Expressen har en del synpunkter som är bra men hon är ju rent för ung, utan livserfarenhet... Torrt som fnöska förklara vårdguiden vad sexualiteten är. SvD har en förvånansvärt bra sida. Men jag gillar inte den formen av reportage skrivna av journalister i sensation och försäljningssyfte.


Faktiskt är det riktigt roligt att läsa alla dessa sidor - jag har lärt mig massa nya ord och sexuella aktiviteter som jag aldrig hör förut. Vad tycks om fontänorgasm och lubrikation? 


Jag hittade en sida som jag blev intresserad av Polyhart.se som är ett "Svenskt forum för oss utanför tvåsamhetsnormen".  Har anmält mitt intresse - får se om mitt skäl som jag angav gör att jag blir godkänd som medlem.


Dagens musik blir Ted, min första stora kärlek. 
Stämningsljus i mitt sovrumsfönster

2 kommentarer:

  1. Spännande, jag håller tummarna för dig att du blir medlem.
    Kram/caja

    SvaraRadera
  2. Du får komma på middag en dag i januari och botanisera lite bland mina sexböcker... =) kram S

    SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥