Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 4 april 2012

Vår hos Lena betyder pelargonier





Jag sparade 24 stycken och minst 22 har överlevt broderns garage under vintern.
Nu står de i 2 av mina  fönster i väntan på att komma ut i trädgården.

9 kommentarer:

  1. Jag tänker alltid att jag skall ta in några och så ... glömmer jag alltid bort det. Dina kommer säkert att ge dig lön för mödan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den äldsta är sen sommaren 1988, x-maken och min första sommar i stugan. Det är mycket jobb och de sista åren så har jag sagt inte mer MEN....
      Du har rätt, det ger lön för mödan!

      Radera
  2. Jag kikar in hos dig för att jag såg din lilla hälsning hos min oumberlige make och jag undrar om du menar att du inte har fått vinsten i min tävling om Thomas Eriksons bok Bländverk?

    Om det är så får du skriva av dig till mig o så hör jag av mig till förlaget för det e de som ska skicka ut den till dig.

    Kramis ifrån POckethexan som hoppas att det ordnar sig o att du får en Glad Påsk!

    SvaraRadera
  3. Hm...ser att Lilla Frun varit här och kommenterat, våra vägar korsas ofta här i bloggvärlden, trevligt så, fast vi har en mycket skild "kundkrets" måste jag säga, inga "boknördar" är egentligen så förtjusta i mig eller min blogg och till nästa år ska ska jag "stöka" till det på bokmässan ordentligt. Böcker och litteraturens värld är underbar tycker jag och den måste man förmedla med glädje, hjärta och kärlek, fast så sker inte i boknördarnas värld, de är den enda grupp som "dissar" mina kommentarer, fast de är ju ingenting att oroa sig för, kommentarerna alltså, de är ju nästan alltid seriösa, värre är det med mina inlägg! (ler)
    Vill passa på att önska dig en fin och skön Påskhelg alla kategorier!
    Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!
    PS: Får inte förlagen fram böckerna till sina tävlingar så ska Oumberlige Peter fixa biffen! Fast då blir det lite mer spännande litteratur vill jag lova! (ler)

    SvaraRadera
  4. I år ska jag satsa på pelargoner i hederlig kruka som du har. Inga ytterkrukor. Jag har avstått några år men nu känner jag att det behövs ett pelargonår på min balkong

    SvaraRadera
  5. *suck* Om jag ändå kunde få pelargonierna att överleva vintern, eller är jag kanske för snabb med att kasta dem?
    Lycka till med dina och glad påsk!

    SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥