Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

söndag 1 januari 2012

Vem vill inte ha en tvättmaskin. . .


På det nya året, tänkvärt.
Just i dag så tvättar jag och döttrarna, då kom jag att tänka på denna föreläsningen...
GOD FORTSÄTTNING !

7 kommentarer:

 1. Gott nytt 2012! Ja, en tvättmaskin vore verkligen en finfin julklapp och vardags lyx. Jag har tvättstuga i C-ingången (bor i A) så jag ska väl inte klaga egentligen men det vore helt perfekt att ha en egen maskin. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Egen tvättmaskin är helt klart guld värt. Bra med en påminnelse ibland om att vi har det så bra utan att tänka på det.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hans Rosling är verkligen en fantastisk person! Så klok och rolig! Önskar dig ett underbart och härligt 2012! Kram!

  SvaraRadera
 4. Mitt i natten sitter jag och läser din blogg och nu kom jag på att i min alldeles egen tvättmaskin har jag en tvätt som gått färdigt för flera timmar sedan!!
  Då går jag ner i min källare....
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Hoppas att du vill fortsätta besöka min blogg. Tyvärr har jag blivit tvungen att låsa den. Skicka mig din epostadress, så ger jag behörighet till dig. loppisugglan@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Hans Rosling är en av mina stora favoriter, snor faktiskt en del ifrån honom när jag "föreläser", fast jag känner igen en del saker som amerikanska föreläsare har sagt, så alla "snor" vi väl lite olika saker och egentligen så spelar det ingen roll, huvudsaken det blir intressant och spännande och livgivande att lyssna på!
  I vilket fall som helst så har du vunnit boken i min tävling, boken Brännpunkt, min Fru skötte hanteringen och lottdragandet.
  Det kommer ett inlägg ifrån mig om det senare, men jag jobbar just nu!
  Du kommer få boken tillskickad till dig direkt ifrån Förlaget Forma Books och adressen skickar du till min Fru. Skickar hennes mail senare, inte en aning om hon kallar sig pockethexan eller pockethoxorna i sin mail, eftersom jag bor ihop med människan och aldrig mailar henne! (ler)
  I vilket fall som helst så blir ett av mina nyårslöften att kommentera längre och mer under 2012, som du ser så har jag redan börjat! (ler)
  God fortsättning och Kram ifrån Oumberlige Peter...eller var det kanske Oöjlige Peter som min Fru brukar kalla mig? (ler)

  SvaraRadera
 7. Min tvättmaskin har semester...i flera dagar till om jag får bestämma!

  Kraaam goa du/caja

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥