Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

söndag 8 januari 2012

Söndagen 8 januari

Lite trött efter en trevlig kväll med en underbar vän. God mat och härliga samtal tillsammans gott vin - vad kan man mer önska sig?!

I morgon börjar en lång transport sträcka fram till första veckan i april då nästa långledighet infinner sig dvs Påsk. Men en tröstande tanke är att det brukar gå fortare än man tror. Nu skiner solen och det är + 7 grader så jag har, inspirerad av min trädgård - där krokus och snödroppar har kommit upp - tittat i frökataloger. Vilken energikick! Det är som jag ätit alla de nyttiga grönsakerna som finns på bilderna .

Stor tack till Peter den oumbärlige för vinsten - så glad jag blev ! ! ! Vilken underbar börja på året . . .

Jobbansökan är nu inskickad och tvi-tvi ! ! !

Har även rensat i bloggen på vilka jag följer,  har bestämt mig för att göra detta en gång i månaden och radera de som aldrig skriver ett inlägg. För mig är min blogg ett sätt att skriva av mig men även ett dialogforum där tankar möts och det kan inte ske ensidigt. Har även gjort detta på FB. Sen kanske folk och fä blir sura men det är deras eget problem.

Idag ska julen ut och det är nog bäst att jag tar i tu med detta innan jag börjar flumma runt bland utvalda bloggar i cyber.

Må gott!10 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Och lycka till med jobbsöket, jag håller naturligtvis tummarna!
  Tyvärr är det inte Vreskatt, jag fick ta bort honom omgående pga benmärgskollaps. Först trodde vi att det var lekumi men det var det inte, den bara lade av och fort gick det. Så nu ligger han bland våra andra saknade husdjur i en hörna av trädgården.
  Så Svarte Katt och jag delar filt efter bästa förmåga.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, här har det hänt en hel del sedan jag läste sist. Jag blev jätteglad att du kom och hälsade på igen och nu är jag med i läsarkretsen igen :)
  Har ni redan snödroppar och krokus på G!
  Här kom det lite snö inatt och vi har -5.
  Nu ska jag läsa ikapp lite mer. Kul att ses igen =D Kram Milla/ Motvalls Kärring

  SvaraRadera
 3. Blev glad och inspirerad av ditt inlägg. Såna stunder kan man leva av länge!
  Håller alla tummar och tår när det gäller din ansökan :) Nu går vi mot ljusare tider. Äntligen! ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Grattis till din vinst...
  Ibland behöver man rensa och inte bara i garderoben.
  Det renar...
  Jag hade inte kunnat hålla din utmaning med 0 fastlagsbullar så heja på, däremot har jag snott, harkel, lånat din TED utmaning och gjort den till min också....GILLAR TED.....

  Massa Kärlek...Malla

  SvaraRadera
 5. Krokus... snödroppar.... ååååh vad jag längtar nu.

  Låt dom bli sura dom du plockar bort. Finns flera jag skulle kunna plocka bort kan jag säga... och förstår faktiskt inte varför jag inte redan gjort det??

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten. Har oxå städat ut julen nu

  SvaraRadera
 7. Åter igen grattis till din vinst hon han den där som kallar sig för Oumberlig...o det e jag som får göra jobbet åt honom?!
  Nejdå det är ett trevligt jobb att få leka "tomte", fast då med bokpriser!
  Jag har skickat din adress till förlaget och då ska din vinst komma snart o om du inte sett intervjun med författaren där jag om maken är med i förgrunden (o en viss person ska promt trycka i sig en "liten" smörgås till i direksändn.) då kan jag rekomendera dig att göra det efter du har läst boken för vi tar upp en hel del av handlingen. Men en rolig nyhet kan jag dela med mig o det är att del 2 av hans Alex King böcker kommer senare i år o han har ideer till en tredje! (o det kan kanske bli fler boktävlingar...?!).

  Kramis ifrån Pockethexan o hennes ouberlige make som också hälsar!

  PS: hoppas att vi kan ses på min blogg, för där kan vi vara boknördiga så mycket vi vill! fast jag "tjatar" gärna om annat också för det är så trevligt med bloggvänner <3!DS
  Ses!?

  SvaraRadera
 8. Grattis till bokvinsten.
  Egentligen en mycket god idé att rensa lite i blogglistan emellanåt. Jag borde nog också städa lite!
  Hoppas det går vägen med ditt jobbsökeri med.

  SvaraRadera
 9. Jag måste ändå undra.. vad händer med snödropparna och krokusarna när de egentligen ska komma. Kanske de kommer igen. Jaaa, våren hägrar där framme, oj så jag längtar..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinsten. Jag håller med dej om dom som aldrig skriver en kommentar. Även jag skriver för mej själv men det är självklart roligare när någon har åsikter om det jag skriver.
  Håller alla tummar och annat för att du ska få ditt drömjobb.
  Kram

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥