Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 25 januari 2012

Äntligen ensam hemma och lite tid

Missförstå mig rätt men ibland är det tungt att vara ensam förälder och alltid vara "on call". Det blir inte mycket över till mig själv. Älskar mina döttrar över allt men önskar ibland att vardagen var enklare...

Så jag kastade loss och for med föreningen till Åland på en Jubileumskryssning. Det blev kul med god mat och dryck, dans, sång i baren och tid med vänner.Prövade bland annat Kobbe Libre som var super gott - gillar ju Rom!  Precis vad jag behövde!

Är nu tillbaka i vardagen - fick ta semester 2 dagar för att kroppen skulle återhämta sig från allt kul - med det var det värt. I kväll är döttrarna inte hemma och det ger mig lite tid på datorn som annars alltid är upptagen.
Ska titta in till er! Tack för alla goa hälsningar!

Kram

4 kommentarer:

 1. Det låter härligt med din Ålandstrip. Skönt att med ett avbrott i vardagen dels för att man har tonårsbarn, med allt vad det innebär, men mest av allt för att egoboosta sig en aning:))
  Kramar Milla

  SvaraRadera
 2. Låter härligt, både en Ålandskryssning med roliga vänner och en kväll i lugn och ro

  SvaraRadera
 3. Jag vet hur det är att vara ensamstående. Även om jag bara har en så har det inneburit att jag ofta fått kliva åt sidan. Offrat mig??? Nej... bara helt naturligt!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du varit iväg!!
  Så där att ta extra ledigt är så SMART!!
  Kramen

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥