Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

söndag 2 oktober 2011

från DET KAN GLIMRA DET KAN SKIMRA
1000 tack för det fina förtroendet, självklart ska det följas upp (om än lite försenat). Upplägget är att fem påstående ska avslutas och sedan skickas vidare till ytterligare fem andra bloggare:

 • När ingen ser/hör mig så sjunger jag för full hals. Den stackars hunden håller för öronen . . . Det är så befriande för jag använder mina egna ord som inte alltid är rumsrena!
 • Jag går aldrig hemifrån utan mina glasögon. Det känns som om jag är en blind höna både på när håll och längre avstånd. Skulle inte känna igen mina döttrar om det inte vore för deras röster!
 • Min blogg heter som den gör för att jag tänker så bra (tycker jag) runt midnatt då lugnet lagt sig i hemmet och ingen avbryter mina tankar. Försöker få till ett avslut på dagen och om jag orkar så skriver jag ner dessa tankar direkt på datorn - vilket var ett tag sedan...
 • Vågade jag så skulle jag säga upp mig direkt - är så trött på Region Skånes besparingspolitik som bara drabbar de sämst ställda i samhället. Tråkigt men sant, jag har efter mer än 20 års arbete med indragningar och  besparingar inget förtroende för min arbetsgivare längre. De ansvariga sitter på sina höga poster med dito löner men har ingen kunskap om hur vardagen för de sjuka och personalen inom sjukvården är eller hur dessa påverkas av deras beslut. Dock är mötet med patienterna glädjen i denna arbetsvardag.
 • Om tio är kommer jag att vara helt skuldfri och det ska bli så skönt!!!
Denna Award skickas vidare till:

5 kommentarer:

 1. Men åååhhh...tack så mycket, den ska jag ta mig an i eftermiddag..eller allra senast i morgon. Nu ska jag iväg på skördemarknad och fotografera.

  Hoppas din dag är fin, kraaam/caja

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, snälla... men fick en av en annan innan din kom... Har inte publicerat än så jag hinner göra en viktig ändring. See you och kram ♥

  SvaraRadera
 3. Åh, så snällt och fint! Tack så mycket!

  Kul att få lite mer om dig - gillar ditt bloggnamn och ännu mer nu! :)

  SvaraRadera
 4. Så skoj att få veta lite mer om dej.
  Jag gillar ditt bloggnamn och det var därför jag började följa dej.
  Ha en skön söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack! Jag är med! Precis vad jag behövde! Jag gillar ditt bloggnamn! Det är precis samma här - jag tänker oxå som bäst vid midnatt :) Ha det gott! Nu ska jag försöka hitta 5 pers att skicka vidare till!

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥