Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 21 september 2011

Info kväll på St Petri

I måndags kväll efter inköpet av de lila Dr Martens så var jag på informations kväll på yngsta dotterns gymnasium. Det var bland annat om det nya betygsystemet och de nya kursplanerna som vi samlade föräldrar fick höra berättas om. Det blir nog bra, fast är blir tufft i början för både elever, lärare och föräldrar. Kände mig nöjd när jag åkte hem - upplever förtroende för dessa lärare som ska vara pedagoger till min lilla minsta. Nu går hon på deras spetsprogram NA Science, så pressen är stort på alla inblandade.

Inte utan att det känns lite nostalgiskt - bara två år kvar med föräldramöten, utvecklingssamtal mm sen är denna epoken slut. Under sista året är hon ju myndig och då har jag ingen rätt att få information om hennes skolgång. För äldsta dottern var det inga problem - tror säkert det funkar bra denna gången oxå, fast denna gång blir det ett slut - på riktigt!

4 kommentarer:

 1. Ååååh.... imorron ska jag äta sopplunch i S:t Petri kyrka här i min stad :)

  SvaraRadera
 2. Man blir både lite nostaligskt sorgsen och stolt!! Min yngste fyller 18 om tre veckor!

  SvaraRadera
 3. Så hisnande med så stora barn, men jag antar att man vänjer sig med tiden... Så skönt att ni känner förtroende för lärarna - det är guld värt!

  SvaraRadera
 4. Den känslan att vara nöjd med lärares intryck, är guld värd!

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥