Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

tisdag 10 maj 2011

Ibland så tappar jag andan...

Följande fick jag på min mail förra veckan.


"Så länge du skyller din situation på andra och inte ser vilka möjligheter du har för att ta ansvar och reda ut din situation, så kommer det inte att bli bättre".


Om jag inte kommit så långt mentalt som jag gjort hade jag blivit nerslagen igen. Detta kom från någon som utger sig för att coacha människor - vill inte smutsa ner mig själv med att namnge personen. Denna personen vet inte mycket om hur livet kan vara för en fysiskt/psykiskt/socialt misshandlad kvinna och hur mycket kraft det går åt att skapa ett ny liv för sig med barnen efter en flykt. Denna person känner inte mig och kommer aldrig att göra det...

9 kommentarer:

 1. Fy, jag ryser av obehag över hur en vilt främmande människa kan spotta på en person som gör allt för att "överleva". Alla har vi olika bagage i våra ryggsäckar och alla behöver vi olika tid på oss att plocka i den eller ur den.

  Människor som trampar på andra har nog susat genom livet och aldrig känt sorg, förlust eller svek.Kanske inte heller villkorslös kärlek. Människor som inte upplevt verkar inte heller kunna känna empati.

  Jag känner empati men skickar inte "tycka synd om"kramar utan medkännande stärkande kramar och ger dig styrka att fortsätta packa din ryggsäck med ny glädje.
  Kramar Milla

  SvaraRadera
 2. Millas kommentar säger det jag tänkte. Absolut!

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående talare!! Ska det där vara en människa som proffisionellt ska coacha andra människor? Dåligt! Blockera människan!
  Kramar härifrån och bra jobbat att inte ta åt dej!

  SvaraRadera
 4. Skräppost. Borde fastnat i spamfiltret.

  SvaraRadera
 5. Inte kul med sådana mail ... Men roligare att du hittat min blogg så hittade jag till dig! :)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Egentligen behövs inget tillägg med tanke på vad andra kloka redan skrivit här.... men... genom jobbet har jag träffat kvinnor i din situation men framför allt barnen. Tack o lov att du hunnit bygga upp lite styrka. Släpp det du läste. Inse att det är den personen och inte du som är det verkliga problemet. Många soliga styrkekramar

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat att du inte tog åt dig. Jag skickar massor av stärkande kramar och en ängel. Tänker skicka den idag.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 9. Visst är det "underbart" med människor som tror sig ha svaret på "allt"...tänk va lätt allt vore här i livet om det bara vara att "rycka upp sig"!
  Har råkat ut för mycket liknande som ditt mail och tragiskt nog ifrån den inre bekantskapskretsen/släkten...kan meddela att de är nu strykna ur adressboken...ja, jag är långsint och tar inte hur mycket skit som helst...i allafall inte av människor med klen eller icke existerande begåvningsreserv!
  Nu ska jag genast se till att du finns med i min blogglista....att du inte gjort det tidigare beror nog mer på den männskliga faktorn...i mitt "cyberhjärta" har du redan en given plats!
  Ha en fin Helg alla kategorier!
  Stor Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥