Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 6 april 2011

Ledig dag - onsdag igen!

Onsdag är min favoritdag just nu. Den ligger mitt i mellan 2 arbetsdagar och den är bara min. Jag försöker att vårda den ömt och bara fylla den med mig.

Det enda som är bra med att ha 50 % sjukersättning är att jag får äntligen möjlighet att ta hand om min sjuka kropp. Det ger mig energi och styrka att klara alla livet dåliga sidor och fokusera på det goda. Men det innebär att jag inte har råd med det extra som jag behöver i form av massage och extra bassängträning. Men man kan ju inte ha allt - eller hur...

Just nu upplever jag mycket glädje och kärlek i livet samt att vårens ljus och värme gör att livet är bra att leva. Det gäller att ta vara på alla livets guldkorn, samla dem på hög för sämre tider!Önskar alla värkande systrar/bröder i Blogglandia en skön dag!
♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Hej Lena och tack för din kommentar :) känns kul att man når ut till människor man i verkliga livet inte känner. Ibland känns det som ni bloggvänner är mer vänner än de i verkliga livet. Följer gärna dig också kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Jag tackar för besöket och håller med om att det gäller att samla på guldkornen och på tal om guldkorn, jag såg dina foton, åh, så långt har inte våren kommit här än, men vad jag längtar!

    SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥