Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

söndag 6 mars 2011

Numero Uno och Due

Numera är mina döttrar här på bloggen döpta till Numero Uno och Due dvs ettan och tvåan på italienska som är mitt favorit språk. Känns bättre än kalla dem äldsta och yngsta! 


Har ägnat söndagen att ta upp resten av mina pelargonier från källaren. 28 st har överlevt vintern, endast en verkar ha dött.  jag har även sått några av fröna som jag samlade in förra sommaren - se om jag får tur där med. 


I går städade jag och Numero Due kök och tv-rum, idag har hallen blivit skurad. I morgon får det bli toa och därefter mitt rum. Vi har varit lata då Numero Uno varit hemma för det är så mycket man vill göra tillsammans och så har ju lånehunden Molle bott här. Det var hundhår med dammråttor överallt, så det var bara att bita i det sura äpplet!  


Numero Due ska ha provmiddag i hemkunskapen och har därför middagstjänst i dag för att öva. Hon kämpar på med tidur och anteckningsblock. All ska göras på tid och ingår i bedömningen. Hon har valt Carolins Tacosoppa som ni hittar på www.ica.se/Recept som är jätte god!!! Till det ska hon baka gifflar. Det luktar så gott och jag börjar bli hungrig!!!


Varit även ute en runda i solen men nu haltar jag på onda knäet och hela min kropp värker nu efter all städning så det blir sofflocket resten av dagen. Alla mina goda tankar går till Lippe som ska operera sin rygg denna vecka!


Kram på er alla i Cyber

 

3 kommentarer:

 1. tacosoppa lät ju gott...ska nog kika in och kolla receptet.

  Kram på dig/caja

  SvaraRadera
 2. Låter smarrigt med tacosoppa. Hälsa Due och önska lycka till på hemkunskapen. Det är inget fel på sofflocket efter en sån arbetsdag.

  SvaraRadera
 3. Mysigt det låter med matdofter! Klart du ska ligga på sofflocket :)
  Och tack gulliga, omtänksamma, kärleksfulla du för att du tänker på mej! Onsdagkväll när jag ligger på kliniken och ska försöka sova ska jag känna att du tänker på mej ♥
  Kramar

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥