Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

lördag 19 mars 2011

2 hemska veckor

I dag när jag steg upp tänkte jag: "inte mer skit, vill inte mer. Nu vill jag ha flyt!"
Vad har hänt? Jo, följande:
 • Knäet har varit för jävligt, behövt hoppa runt på kryckor, inte kunnat sitta still på kvällarna för det gjort så ont - har nu fått en ny spruta och tid till op i maj. I dag känns det faktiskt ok!
 • Calici - do I need 2 say more...
 • Glasögonens vä skalm gick sönder, bröts helt av - lämnade in den till optikern för att få den lagad. Men reservdelar finns inte - bågen är från 2006 och tillverkas inte mer i den modellen... Eftersom jag behöver progressiva glas så går det upp mot 10 000 kr som jag inte kan avvara just nu. Får ha dem på lite på sniskan!
 • Mikrovågsugnen brann - ner i källaren med den tills den kan förpassas till tippen...
 • Vår älskade gerbils dog - stor sorg!
 • Numero Uno fick besked att det blev inget sommarjobb på min arbetsplats i år. Hon var lovad i mail i januari, så hon har hunnit tacka nej till ett annat. Första gången som jag ger min chef onda ögat!
 • En av våra passehundar har fått avlivats pga sjukdom - sorgligt det med...
 • I går lossnade en tandkrona när jag åt en bit godis (utav fem!). När jag skulle skölja av den - Svar ja, den ramlade ner och ut i avloppet. Jag trodde det inte var sant!!! Skruvade isär grejen där under men ingenting...
Så nu är jag fattig, halt, ser dåligt, tannalös och har sorg. MEN vad som hänt i Japan och händer nu i Libyen får mitt eget elände att trots allt verka litet. Solen skiner och himlen är blå!

De går att använda. Kan försöka lura mig själv med att det
är ett glas vin som gör att jag ser suddigt...

3 kommentarer:

 1. Vilket djävla helvet på en gång! (ler)
  Börjar med att ge dig en rejäl Cyberkram!
  Sedan kör vi lite klassisk psykologi du och jag, visst kan sina egna vardagliga problem te sig små om man jämför allt elände som trots allt pågår i vår omvärd!
  Men det du nu beskriver är ju "din värld" och får inte förträngas pga av omvärldsproblematiken, då blir det omöjligt att "sörja sitt elände", fast sådant här vet du, du är ju utbildad för sjutton! (ler)
  När min värld rämnar då och då, då flyr jag, då blir jag Vikingahövdingen Ulv Röde och idag har jag faktiskt köpt ett slott, självklart är du bjuden på inflyttningsfest!
  Ekonomiskt är det kaos i det Olofssonska hushållet, fast vi har en välfylld nya frys, så svält blir det inte!
  Idag ska jag göra något jag aldrig gör annars, ska ta mina sista hundralappar och "spela upp dem".....jag ska vinna lite stålar hade jag tänkt....kosta ju att driva mitt Cyberslott....sedan beställer jag en taxi till dig så du kan komma och hälsa på hos mig/oss så ska vi tävla i elände, smärta och annat smått och gott!
  Stor sjuhelsikes Vikingakram ifrån Ulv Röde alias Peter Olofsson Den sista riktiga hövdingen!

  SvaraRadera
 2. Ibland är livet hårt. Hoppas du kan njuta av denna fina dag idag :)

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥