Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 16 februari 2011

SJ och Kyla

På fredag är det meningen att äldsta dottern ska komma hem på besök. Hon ska jobba några dagar ( 7 st) som vaktmästare på min avdelning när det är februarilov.


Nu har Sj ställt in alla resor från Luleå och norröver pga av extremkylan på 30 grader - och mer. Spännande och se hur hon löser detta. När hon skulle hem till jul var det snökaoset. Om inte ger det henne en handlingsberedskap och erfarenhet av resor som inte går som planerat!!!

SJ har i dag beslutat att all tågtrafik mellan Luleå/Boden och
Kiruna/Narvik ställs in till och med torsdag.
 Det blir heller inga ersättningsbussar onsdag-torsdag.

2 kommentarer:

 1. Hoppas det löser sig för henne!

  SvaraRadera
 2. Jag fattar inte riktigt..har andra länder samma problem? 30 minus är väl ingen extremkyla? Kallt som fasen men inte extremt, eller? Suck! ja det är ju som du säger en träning i problemlösning!

  SV: pappa har blivit väldigt arg och irriterad på sin sambo och pratar om att han ska flytta hem till min mamma ist (som för allt i världen inte vill/kan ta hand om honom) Han är mycket förvirrad och är uppe på nätterna och snurrar och jagar personalen i bara kalsongerna. Hans sambo är också i 80-årsåldern och kan inte ta hand om honom som han är nu. Varför tror gamla ofta att de blir bestulna? I natt hade "de" varit inne och stulit allt för honom. Jag gick igenom alla hans grejer som han sa att han saknade och visade att de fanns men han glömmer lika fort igen. Hans sambo är mycket ledsen och orolig över det som hänt och jag känner att vi inte får glömma henne i allt det här.
  Nu bad jag läkaren att de ska ge honom lugnande till kvällen får vi se om han kanske kan få lite vettig dygnsrytm och bli utvilad. För visst måste förvirrningen bli värre när han aldrig sover på nätterna och är dödens trött på dagarna? Jag tycker att de senaste dagarna har han blivit mycket sämre igen och det tyckte prsonalen oxå men jag hoppas att det beror på att han är så utschasad...
  Långt blev det visst men jag behövde nog ösa ur mej till någon, speciellt till någon jag vet sitter på kunskap.
  Kramen ♥

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥