Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 26 januari 2011

Drömmar och plötslig verklighet

Ledig dag! Tränade igår så det är lite lugnt och skönt!


Sitter och tittar i frö kataloger och på fotona från förra sommaren. Får mig att längta och drömma mig fram...


I går la jag in om semester klämdagen 3/6 för jag insåg att det ger mig en minisemester på fem dagar. Därefter kom jag på att mina döttrar är bortresta 10 dagar med Malmbergets KU, bla under denna helgen. Vad ska jag nu göra? Då blev det inte lika roligt att vara ledig...Det är inte det att jag inte vill eller kan vara ensam, men  saknaden efter en livkamrat blev plötsligt tydlig och stor... Nu får jag rycka upp mig igen - jag får mysa i trädgården för mig själv, passa på att kanske bara vara...

Lite fina rosbilder från förra sommaren...

4 kommentarer:

 1. Du får väl komma hit på en minisemester! Samla ihop er ni som bor där nere :-) Totsie blir "galen" över ditt fågelkvitter här på bloggen! :-))) KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, så Fru Venus katt gillar inte heller det här! Men jag gör det, garvar hänsynslöst åt KJ när de bryter ihop! Hmmm, fem dagar ledigt i försommarsvergie! Sitt och häng på cafe´och spana på vad som finns på "marknaden". Gå ut en sväng och möt folk med ögonen. Kanske har du någon kompis du kan göra något ihop med? Vet att ekonomin inte är vad man önskar när man är lite halt o lytt och inte kan jobba fullt ut men jag drömmer om att dra iväg på en kryssning. Jag skulle kunna göra det själv och bara för min egen skull, med koncentration på mat och dryck. Behöver ju inte vara en lång, kanske bara över en natt. Om det är varmt och fint så ta en filt och fikakorg och ta picknick i en park, kanske med en bok? Försök att ta de här fem dagarna till att vara snäll mot dej själv. Om du inte villl iväg eller ut så kanske fem dagars vila med så lite innehåll som möjligt är vad du behöver??
  Hur det än blir så var snäll mot dej!
  Kram Lippe

  SvaraRadera
 3. Sv: näpp!! Ingen mat till trollen men en spark i röven kan de få så att de åker ut i solskenet...

  SvaraRadera
 4. Du kommer att ha massor av tid till trädgården både pyssla och njuta av den på din minisemester. Sitta i solen (för det blir ju sol) med ett glas svalkande vitt vin efter väl förättat värv.
  Kram

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥