Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

lördag 29 januari 2011

Bio och sushi

Lördag. Ledig dag!


Solen skiner och det är skönt ute. Har varit på promenad till optikern eftersom yngsta dottern behöver en synundersökning. Ser inte på smartboarden i skolan dvs tavlan för oss äldre... Hon vill prova på linser och Synsam har erbjudande nu - halva priset. Då får man slå till!


I eftermiddag blir det Änglagård med kloke mannen (dvs inte regnmannen). Har inte sett tvåan men det ska väl gå ändå. Efteråt blir det sushi på HAI, min favorit sushirestaurang! Ska i dag beställa Chirashi Zushi - dvs sushi i skål (sushiris med kockens val av topping) med extra Wasabi, Gari (inlagd ingefära) och Goma Wakame Sarada (grön tångsallad med soya, vinägerchilli & sesamolja). Det vattnas i munnen på mig... Tyvärr kan man inte kopiera bilderna från menyn men här kommer länken till menyn;  http://hai.se/downloads/hai_meny_2009.pdf

Ha en skön lördag ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Änglagård 1 är nog en av de bästa filmer jag sett. Tror jag har sett den minst 4 gånger. Det blir ju ofta inte lika bra med efterföljarna. Har själv inte sett 3:an men vi ska göra det.
    Ha en skön lördag och njut av sushin och bion.

    SvaraRadera
  2. Trean var över förväntan! Mycket vackert filmad med underbara natur vyer från Svenska landskap. Härliga svenska underfundigheter, svenskt skitsnack, missundsamhet dvs speglar svenskarnas båda goda och dåliga sidor. Ett hus fullt med gamla möbler och de körde gamla vackra bilar. Faktiskt en bra svenska film!!!
    Rekommenderas

    SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥