Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

fredag 3 december 2010

Så som i himlen

Just när mitt äktenskap höll på att gå sönder och innan jag tog beslutet att skilja mig var jag och såg filmen "Så som i Himmelen! Den grep mig så skarpt och jag identifierade mig så starkt med Gabriella, att filmen nästan slog undan benen på mig. Jag har aldrig kunnat se om den (vågar inte) men den är oerhört viktig för mig - den bästa jag någon sett!


När vardagen är grå och jag känner mig deppig brukar jag sätta på mig hörlurarna till min lilla Ipod och spela Gabriellas sång om och om igen. Den ger mig livsmod och på så sätt finner jag livglädje att fortsätta i vardagen. 


Det förvånar och chockar mig ibland att en film och en sång kan ha så stor inverkan på mig i mitt liv - detta i positiv mening. Tänk om jag inte sett filmen, var hade jag varit då? Fast i samma helvete eller, jag vet inte...http://www.youtube.com/watch?v=D_B8-oxUiAc  är länken till Gabriellas sång

2 kommentarer:

  1. Hej, och tack för titten :-) Din presentation är som att läsa min egen, inte klokt :-D Men du, massor av filmer och musik har påverkat mitt liv, bra att ha nåt att "skylla på" ;-) Ha en fin helg, kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Lena, Tack för tipset. Nu ska jag kolla vidare här på din blogg.
    Vi ses/caja

    SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥