Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

onsdag 1 december 2010

Dyngkåt och hur helig som helst -

- av Mia Skäringer - det är boken jag läser just nu. Så fantastiskt underbart rolig och träffande. Finns det någon kvinna som inte känner igen sig i något av det hon skriver? Det kan jag inte tro!!!


Favorit citat:
"Kåthet är ett vackert ord, Kvinnor är vackra när de är kåta. Att vara verkligt kåt är inte att ligga och hålla in magen, kasta med håret, pluta med munnen och trycka ihop brösten. Att vara verkligt kåt är att ge sig hän. Släppa. Falla. Flyga. När ta emot och ge flyter ihop. Man bli lycklig när man inser. Fri. När man kan snurra med i en kåtspiral."
 Detta är något som vi kvinnor inte lägger mycket fokus på i våra gemensamma diskussioner. Jag tror vi måste börja ventilera  våra sexuella liv på ett öppet och rakt sätt, om inte så för att låta våra döttrar leva vidare på det som många med mig upplevde på 70-talet; Make love not war!


 Vi är bra och har rätt att få ta för oss utan att bli kallade nedlåtande ord. Sex är och ska vara roligt. För alla partner! Vi kvinnor som är 50 + behöver blanda in fertiliteten i det hela utan bara njuta och ge oss hän. Det är vi skyldiga våra döttrar samt även söner. För ju lyckligare  alla kvinnor (mostrar, fastrar, farmödrar och mormödrar mm) är ju mer orkar vi hjälpa våra "döttrar".Samt ju lyckligare våra döttrar är, ju bättre sex får våra söner...  Då kan alla kvinnor snurra med i en glädjespiral...


Observera att jag lägger inte några värderingar i vem man har sex med eller någons preferenser. Bäst att jag även nämner här att sex inte är det viktigaste i livet - det är bara en av alla pusselbitarna i det som är mitt liv. MEN sex får mig att må jäkligt bra!!!

http://www.smakprov.se/smakprov.php?isbn=9789185865192&l=bokia 

3 kommentarer:

 1. Har inte själv läst boken, bara läst om den. Kanske ett julklappstips! Naturligtvis är sex viktigt för oss alla och har varit det i alla tider. Luther tog dock bort mycket av glädjen. Låt oss återta den!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för att du har modet att kommentera i detta ämne. Det värmer! Kram

  SvaraRadera
 3. Nu har jag snokat runt här och läst och gillar vad jag ser o läser. Jättefin blogg!
  Om vi ska återkomma till ämnet ovan så kan jag inte låta bli att dela med mej av en måttstock jag har: den man som är bra för mej gör mej glad, kåt och tacksam!! Det är ju så man vill ha det, eller hur?
  Kram Lippe

  SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥