Välkommen att följa min tankar i livet. De kan vara av olika karaktärer men de behöver släppas fria!
Tycker du inte om dem, är det helt ok - de är mina och jag står för dem!

lördag 27 november 2010

Sexuell relation

Har inte agerat i frågan - bara genom att ta emot väldigt erotiska SMS. Dessa vet jag inte heller hur jag ska förhålla mig till. Jag rodnar och drömmer mig i väg... Plötsligt har jag fått andra livsproblem som faktiskt ger mig massor av livsenergi. Har inte varit uppmärksammad på flera år, så detta är spännande och härligt. Att få ett trevligt SMS på jobb kan förgylla hela min dag. Snart kommer väl mina kolleger undra vad som står i dessa SMS som ger mig rosor på kinden. 

Jag vill nog gärna fortsätta leken men kommer jag kunna hålla underliv och hjärta separerade? Tänk om jag skulle få känslor för honom - då kommer det helt plötsligt bli en energitjuv eftersom det inte ligger inom ramen för erbjudandet. Detta gäller en vänskap med tillägget: sex på mina villkor, vilket är mycket lockande. Jag vet av tidigare erfarenhet att han är ytterst kunnig och skicklig inom detta området - vilken kvinna på 50 + har råd att tacka nej till ett sådant erbjudande... Varför tvekar jag då - jo moraltanten inom mig protesterar högljutt!

 Ska jag äntligen bli så stor att jag kan kasta av Luther från min axel och tacka JA till   livet... och njuta av min toyboy?Denna bilden kommer från www.vardguiden.se
Illustration: Nausikaa

4 kommentarer:

  1. Strunta i Luther och ta för dej!!!

    SvaraRadera
  2. Ja! Alla förtjänar bra sex!!

    SvaraRadera
  3. Bara Njut.... det gjorde jag när jag var i din situation : )

    SvaraRadera

Blir jätteglad om du skriver en rad -
alla dina tankar är värdefulla för mig!
♥ ♥ ♥